Erciş Ziraat Odası

ZOBİS
Erciş Ziraat Odası > Haberler > NİHAT ÇELİK ERCİŞ ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINA 6. KEZ SEÇİLDİ

NİHAT ÇELİK ERCİŞ ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINA 6. KEZ SEÇİLDİ

Van’ın Erciş Ziraat Odası Başkanlığı genel kurul seçimleri mahalle temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Tek başkan adayının yarıştığı seçimi Nihat Çelik 6. kez kazandı.
Zeylan Caddesi Erciş Şoförler ve Otomobilciler Odası Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleşen seçime 101 mahalledeki delegeler katıldı. Geçici Divan Başkanlığını Kemal Yıldız‘ın yaptığı kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının akabinde Türkiye Ziraat Odaları Genel Başkanı Ş.Şemsi BAYRAKTAR’ın göndermiş olduğu telgraf okunduktan sonra genel kurula başlandı. Daha sonra bir konuşma yapan Erciş Ziraat Odası Başkanı Nihat Çelik, oda olarak ilçeye yapmış oldukları hizmetleri aktardı. Amaçlarının ilçeyi tarım ve hayvancılık alanında daha da ileriye götürmek olduğunu anlatan Çelik, her zaman çiftçinin, üreticinin yanında yer alacaklarını söyledi.
Konuşmanın ardından seçimlere geçildi. Rakipsiz olarak seçime katılan Nihat Çelik delegelerin tamamının oyunu alarak 6. kez Erciş Ziraat Odası Başkanlığına seçilirken, Yönetim Kurulu Üyeliklerine ise, Mehmet Delibaş, Sıddık Çiftci, Mehmet Güze, Abdülcebbar Şahin, Barış Çelik, Fadli Türkmen seçildi. Seçimi yeniden kazanan Erciş Ziraat Odası Başkanı Nihat Çelik, delegelere hitaben yaptığı teşekkür konuşmasında, 1999 yılından beri Erciş Ziraat Odası Başkanlığı görevini yürüttüğünü anımsatarak zaman, zaman rakipli seçimlerin gerçekleştiğini, ancak bugün ise rakipsiz olarak mahalle delegelerinin önüne yüzünün akıyla çıktığını söyledi. Bugün gerçekleşen genel kurul seçiminde geçmişte yapmış olduğu hizmetlere çiftçinin, üreticinin de canlı şahidi olduğunu belirten Çelik, “Gerçekleştirdiğimiz hizmetlerle vicdan rahatlığı içinde yüzümüzün akıyla bugün de sizlerin karşısına çıktık. Geçmişten bugüne kadar bana vermiş olduğunuz helal oylarınızla boynuma bir vebal yüklediniz. Ekibim ile birlikte dün olduğu gibi, bundan sonra da Allah ömür verdiği müddetçe sizlere hizmet etmeye devam edeceğim. Bundan sonraki süreçte de, birlik beraberlik kardeşlik hukuku içerisinde hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. El birliği ile ilçemizin cefakar üreticisine hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Ülkemizin büyümesini, gelişmesini istemeyen bir takım şer güçler vardır. Birlik ve beraberliğimizi koruyarak, çok üreterek bu problemi aşacağız. Bizler birlikte Türkiye’yiz. Hiçbir zaman güveninizi boşa çıkartmadım, çıkartmayacağımda. Odamızın kuruluşundan bu yana ebediyete göç eden başkan ve üyelerimizi bir kez daha rahmetle anarken, bu vesileyle şahsımı tekrardan bu göreve layık gördüğünüz için siz mahalle delegelerimize şükranlarımı sunuyorum. Şunu iyi bilmelisiniz ki, kazanan şahsım değil, Erciş’in çiftçisi, üreticisi ve sizler olmuşsunuzdur. Bu yüzden ben sizleri tebrik ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle buraya kadar gelen genel kurul delegelerimizin ziraat odasına sahip çıkmaları ve bu konuda katkısı olan herkese bir kez daha teşekkür eder, en derin saygılarımı sunuyorum” dedi.